P9M pritrdilna tipka

  26. 03. 2018

Razvoj izdelkov je pomemben del naše industrije - in odločitev podjetja OTTO Engineering, da ponovno preimenuje svojo priljubljeno P9 stikalo, ponuja novo rešitev za stranke, ki iščejo zaklepno stikalo, ki lahko deluje v hudih pogojih.

Tipka P9M je majhna, zaprta, običajno odprta, zapahna ključavnica, idealna za osnovne funkcije ON / OFF.

V nasprotju s trenutnim delovanjem P9 - ki ostane v položaju "vklopljen" samo, ko se pritisne - P9M ponuja enako odlično zmogljivost v hudih pogojih, vendar z izmeničnim delovanjem.

Nadomestna stikalna stikala - sicer znana kot zapahnjena stikala - je treba pritisniti enkrat za ON in še enkrat za IZKLOP. Najpogostejši primer alternativnega delovanja je stikalo za luč.

P9M je kakovostno precizno stikalo, ki je namenjeno uporabi v nadzornih ploščah, prijemališčih, računalnikih, instrumentih in drugih aplikacijah, za katere so potrebni privlačni, robustni in dolgotrajni stikalni gumbi.

Samo pritisnite tipko, da ga zapahnete v položaj in ponovno potisnite, da se odpre.

Zatesnjen na IP68S, ima mehansko življenjsko dobo 200.000 ciklov in se lahko uporablja pri temperaturah od -40 ° C do +85 ° C. S termoplastičnim ohišjem in gumbom ter 15/32 "standardnim čepom (kot je P9) so njegovi kontakti srebrni z opremo za namestitev zlata.

Na voljo so številne možnosti oblikovanja, ki omogočajo preprosto vizualno diferenciacijo. Obstaja devet izbir barve gumbov in možnost izbire kupole ali dvignjenih kupolastih profilov, ki so na voljo v sijajni ali matirani barvi.

OTTO že več kot 55 let načrtuje krmilna stikala s potrebami kupcev in svoje izdelke lahko najdemo v nekaterih najtoplejših okoljih - vključno s težko opremo, vesoljsko opremo, morsko opremo, medicino in komunikacijo.

Nexus vedno lahko svetuje najboljša izbira elektronskih stikal, dodajanje P9M v obseg OTTO pa daje P9 še dodatno prožnost.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/OTTO%20P9M%20Sealed,%20Latching%20Pushbutton%20Switch%20Range